ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 19-12-2014

Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ και η ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΗΠΕΙΡΟΥ, στο πλαίσιο του εορταστικού κλίματος της περιόδου των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, συνδιοργανώνουν εορταστικές εκδηλώσεις με θέμα «Χριστούγεννα στην αγορά μας». Τις Κυριακές 21 & 28 Δεκεμβρίου αντίστοιχα, 11π.μ. - 3μ.μ., σε τέσσερα σημεία της πόλης: Πεζόδρομος Μιχαήλ Αγγέλου, Πεζόδρομος Καλλάρη, Πεζόδρομος Μάρκου Μπότσαρη, Πεζόδρομος Παπάζογλου.

Η εκδήλωση φιλοξενεί και υποστηρίζει την Ελληνική Εταιρία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων - ΕΛΕΠΑΠ και τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους θα πωλούνται χειροποίητα εδέσματα και χριστουγεννιάτικες κατασκευές και θα κληρωθούν σημαντικά δώρα.

Οι PAGOURISTAS, θα συγκεντρώνουν βιβλία για τις παιδιατρικές Κλινικές στα Νοσοκομεία των Ιωαννίνων.
Το μουσικό σχολείο MUSIC SCHOOL OF IOANNINA με δύο μπάντες, θα δώσει, εθελοντικά, το απαραίτητο χριστουγεννιάτικο μουσικό χρώμα.
Η CAVA 800 θα δροσίζει τον κόσμο της εκδήλωσης.

Τέλος δύο περιφερόμενες μπάντες οι MACAU SAMBA με κρουστά όργανα και οι MOUKLIOMOS με πνευστά όργανα θα περιφέρονται στην αγορά της πόλης.

  • Πεζόδρομος Μιχαήλ Αγγέλου: MUSIC SCHOOL OF IOANNINA (1η μπάντα), CAVA 800
  • Πεζόδρομος Καλλάρη: MUSIC SCHOOL OF IOANNINA (2η μπάντα)
  • Πεζόδρομός Μάρκου Μπότσαρη (μπροστά από την Δημοτική Βιβλιοθήκη Ιωαννίνων):ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (bazaar) & PAGOURISTAS
  • Πεζόδρομος Παπάζογλου:ΕΛΕΠΑΠ

Απαραίτητη προϋπόθεση η ενεργή συμμετοχή του κόσμου το κέφι και η γιορταστική ατμόσφαιρα αγάπης που επιβάλετε αυτές τις μέρες.