Επίσκεψη Υποδιοικητή ΤτΕ στα Ιωάννινα

Στα Ιωάννινα βρέθηκε ο Υποδιοικητής της Τραπέζης Ελλάδος και καθηγητής Κος Ιωάννης Α. Μουρμούρας.
Η επίσκεψη είχε προγραμματιστεί μετά την επαφή του Προέδρου κ. Κωνσταντίνου Ζωνίδη και του Γενικού Διευθυντή κ. Βασίλειου Τσουκανέλη στο γραφείο του κ. Υποδιοικητή στην Αθήνα, έπειτα από την απόλυτα επιτυχημένη αύξηση Κεφαλαίου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου, όπου και συμφωνήθηκε η οργάνωση της επίσκεψης του κ. Υποδιοικητή στα Ιωάννινα, με σκοπό την επαφή του με επιχειρηματίες της πραγματικής οικονομίας της περιοχής μας.
Η συνάντηση οργανώθηκε από τη Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου σε συνεργασία με την Πρόεδρο του 6ου Π.Τ. Ηπείρου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, κα Κωνσταντίνα Παπαϊωάννου.
Στο γεύμα εργασίας ο κ. Υποδιοικητής ανέλυσε τη διεθνή οικονομική κατάσταση και ειδικότερα της χώρας μας και έγινε συζήτηση για τα προβλήματα που απασχολούν τις επιχειρήσεις.
Προηγουμένως ο κος Μουρμούρας, επισκέφτηκε το τοπικό Υποκατάστημα της ΤτΕ, το Οικονομικό Επιμελητήριο καθώς και τη Διοίκηση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου.
Μια αξιέπαινη προσπάθεια της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου και του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ιωαννίνων και ελπίζουμε και σε άλλες ανάλογες προσπάθειες στο μέλλον.